Λιπαντικό PROFI-CAR Evolution XT SAE 10W-40 1L

Λιπαντικό PROFI-CAR Evolution XT SAE 10W-40 1L

PDFΕκτύπωση
Αξιολόγηση: Δεν αξιολογήθηκε ακόμη
Τιμή πώλησης 6,50 €
24h.gif
Το PROFI-CAR Evolution XT SAE 10W-40 1L, είναι ένα υψηλής ποιότητας συνθετικό λάδι κινητήρα, το οποίο παρέχει οικονομία στα καύσιμα και ομαλή λειτουργία των κινητήρων.

Πληροφορίες

PROFI-CAR Evolution XT SAE 10W-40 1L

Το PROFI-CAR Evolution XT SAE 10W-40, είναι ένα υψηλής ποιότητας συνθετικό λάδι κινητήρα, το οποίο παρέχει οικονομία στα καύσιμα και ομαλή λειτουργία των κινητήρων. Η εξαιρετική επιλογή των προσθέτων, τα έλαια βάσης και ο βαθμός ιξώδους βοηθούν τον κινητήρα για υψηλές επιδόσεις και ταυτόχρονα τον φροντίζουν με ασφάλεια. Για τη διατήρηση του χαμηλού ιξώδους της κατηγορίας SAE 10W, καθώς και για την χαμηλή μεταβλητότητα του PROFI-CAR Evolution XT SAE 10W-40, περιέχει συνθετικά έλαια βάσης που πληρούν τις απαιτήσεις της υψηλής τεχνολογίας.

Τεχνολογία Profi-Car

Το PROFI-CAR Evolution XT SAE 10W-40 είναι ιδανικό για χρήση σε σύγχρονα επιβατικά αυτοκίνητα, τόσο με βενζινοκινητήρες όσο και με πετρελαιοκινητήρες όλο το χρόνο. Αποτροπή σχηματισμού υπολειμμάτων σε όλα τα σχετικά τεστ. Η εξαιρετική καθαρότητα του κινητήρα είναι εγγυημένη, τόσο για υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες, καθώς και για αυτοκίνητα με καταλύτη.

Πλεονεκτήματα

  • Καλές ιδιότητες ψυχρής εκκίνησης.
  • Καλή προστασία κατά της φθοράς.
  • Εξαιρετική καθαρότητα κινητήρα.
  • Συνιστάται για όλες τις εποχές.
  • Αποτρέπει τον σχηματισμό μαύρης λάσπης σε μεγάλο βαθμό.
  • Δοκιμασμένο για υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες.
  • Πλήρως συμβατό με καταλυτικούς μετατροπείς (CAT) των κινητήρων βενζίνης.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Αναζήτηση Προϊόντων

Εκκαθάριση Όλων