Αποστολή με ACS Courier

Υπάρχει η δυνατότητα για αποστολή με τη ACS Courier με το κόστος αποστολής με ΦΠΑ να είναι:

  • Για Κρήτη είναι 2.50€ για έως 2 κιλά, για κάθε επιπλέον κιλό είναι συν 0.85€ .
  • Για την υπόλοιπη Ελλάδα είναι 2.60€ για έως 2 κιλά, για κάθε επιπλέον κιλό είναι συν 1.00€ .
  • Για δυσπρόσιτους προορισμούς αν επιλέξετε τρόπο πληρωμής διαφορετικό από αντικαταβολή, η χρέωση θα είναι 6.80€ για έως 2 κιλά, για κάθε επιπλέον κιλό είναι συν 1.80€ .
  • Αν επιλέξετε αντικαταβολή το κόστος είναι επιπλέον 1.80€.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για το ακριβές κόστος μεταφοράς της παραγγελίας που θέλετε να σας αποσταλεί κατά την εξέλιξη της online παραγγελίας και ενώ έχετε συμπληρώσει τον ταχυδρομικό κωδικό. 

*Σε περίπτωση αποστολής σε δυσπρόσιτη περιοχή και χρήσης τρόπου πληρωμής εκτός αντικαταβολής, θα υπάρξει επιπλέον χρέωση μεταφοράς, από την αναγραφόμενη στη καρτέλα του προϊόντος. Στην περίπτωση αυτή θα ενημερωθείτε για την αξία της μεταφοράς από το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της "AutoChaniotakis". Η χρέωση θα είναι 6.8€ για έως 2 κιλά, για κάθε επιπλέον κιλό είναι συν 1.80€. Αν θέλετε μπορείτε να δείτε μόνοι σας αν ανήκει η διεύθυνσή σας στις δυσπρόσιτες περιοχές της ACS Courier με χρέωση από εδώ: https://www.acscourier.net/el/search-areas

*Σε περίπτωση αποστολής σε δυσπρόσιτη περιοχή, η "AutoChaniotakis" προτείνει πληρωμή με αντικαταβολή έτσι ώστε το κόστος μεταφοράς να είναι το αναγραφόμενο κατά την εξέλιξη της online παραγγελίας και όχι μεγαλύτερο.

Σε πόσες ημέρες παραδίδεται μια αποστολή;

Η αναμενόμενη ημέρα παράδοσης μιας αποστολής είναι η επόμενη εργάσιμη από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας σας, εφόσον αυτή τοποθετηθεί έως τις 17:00. Για κάποιες απομακρυσμένες περιοχές ή νησιώτικους προορισμούς, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να επιμηκυνθεί κατά 24 ή 48 ώρες. 

Με Πρακτορείο Μεταφορών (φορτηγών)

Η παραγγελία σας θα σας αποσταλεί με ένα από τα συνεργαζόμενα πρακτορεία της "AutoChaniotakis"  ή με πρακτορείο μεταφορών της αρεσκείας σας. Με την αποστολή της παραγγελίας σας θα ενημερωθείτε τηλεφωνικώς με τα στοιχεία επικοινωνίας του πρακτορείου και την ημέρα αποστολής-παράδοσης. Eλάχιστο κόστος μεταφοράς με ΦΠΑ 5.0 € για την Κρήτη και 6.0 € για μεταφορά μέχρι Αθήνα.

Θα μας βρείτε:

Χριστομιχάλη Ξυλούρη 97, Ηράκλειο
Τ.Κ.: 713 04, Κρήτη

Τηλ.: +30 2810 310 504, +30 6951823091

email: email

Μπαταρίες & Λιπαντικά Αυτοκινήτων & Μοτό